Reputation Managment Services

FinnMera är bäst i Sverige på Google Ads

Vill ni ha fler affärsmöjligheter och få bästa möjliga avkastning per satsad krona? Anlita FinnMera för att administrera era Google Ads-kampanjer.

Vi levererar topp-fyra-placeringar och målsättningen är att inte betala mer än nödvändigt för toppsynbarhet. FinnMera har alltid kundens bästa i åtanke och har full transparens gentemot er som kund!

Google Ads eller SEO?

Har ni tänkt på att flertalet av säljare som ringer till er helst vill sälja SEO och inte Google Ads i samma utsträckning? Hör ni ofta att Ads bara är betalda annonser som ingen klickar på? Eller att placeringar på Googles organiska träfflista driver mest trafik?

 

Är detta sanningen eller kan det vara som så att det finns andra syften bakom försäljarens påståenden? Tänk på att merparten av pengarna till Google Ads går till att köpa trafik på Google och inte till företaget som tillhandahåller tjänsten.

 

Läs gärna den omfattande Forrester-undersökningen om vad som driver nya kunder online.

Bästa möjliga effekt av Google Ads

Det krävs tid och engagemang från leverantören av sponsrade länkar. Vi arbetar inte med några automatiska inställningar utan allt är ett manuellt arbete för att skapa en optimal kampanj. Som kund hos FinnMera vet ni exakt vilka sökord som ni annonserar med och exakt vilka källor besökarna kommer ifrån.

 

Sanningen är att både Google Ads och SEO är två fantastiska affärsmöjligheter som alla företag borde investera i. Vill ni veta vad SEO innebär och vilken effekt det kan ge på Google Ads? Eller hur ni kan arbeta med webbplatsen för att den ska få optimala förutsättningar på sökmotorerna? Läs mer om vår webbanalys.

Effective Web Development Solutions

Är ni medvetna om hur ert företag syns på Google Ads och vad pengarna går till? 

 

Vi har analyserat många Google Ads-konton och kunnat påvisa negativa inställningar. Ofta har företaget lagt pengar på klick från irrelevanta sökord och webbplatser som inte genererar något i slutändan.

 

Se andras statistik på Google Ads.

Undersökningar

Se alla

Är ni medvetna om hur ert företag syns med Google Ads? Vågar ni låta oss analysera ert Google Ads-konto? 

Bäst på Google Ads i Sverige. FinnMera bevisar!

Efter avslutad analys får ni reda på om ni betalar för rätt besökare och har rätt inställningar. Kontakta oss för mer information.

Referenser

Se alla