Web Design Services

Display-nätverket

Vill ni stärka ert varumärke? Då är visningsannonsering ett alternativ.

Väck potentiella kunders uppmärksamhet

Ni kan synas med en text-, bild- eller videoannons på ett nätverk som omfattar miljoner webbplatser, nyhetssidor och bloggar som för innehållsleverantörer kallas Google AdSense.

 

Vid Display-annonsering genom FinnMera så riktar vi kampanjerna i första hand mot utvalda domäner som först utvärderats för bästa effekt.

 

Vet ni på vilka domäner (webbplatser) er annons visats om ni redan annonserar i Display-nätverket eller har gjort tidigare?

Detta kan FinnMera ta fram statistik på.

Stärk ert varumärke

Anpassade annonser

Visas på alla enheter

Gmail-annonsering

Visa annonser för Gmail-användare. Annonsen som visas över ordinarie e-post anpassas automatiskt beroende på om den visas på en dator eller mobil enhet. Ni betalar endast när användare klickar för att expandera annonsen. Mottagaren kan välja på att spara i inkorgen, vidarebefordra eller ta bort annonsen.
Gmail-annonser kan riktas in på exempelvis sökord eller domäner. På detta sätt kan annonserna matchas utifrån sökord eller domäner i inkorgen.

Remarketing

Med remarketing som standard kan ni visa annonser för dem som redan har besökt er webbplats. Fånga upp dessa besökare när de besöker andra webbplatser i Display-nätverket. Har ni e-handel så fungerar annonseringen som en påminnelse till besökare som exempelvis inte genomförde ett köp.

 

YouTube
Visa annonser för de som har sett era videor eller YouTube-kanaler när de använder YouTube och besöker webbplatser och appar i Display-nätverket.


E-post
Visa annonser för era kunder som registrerat sina e-postadresser. Annonserna syns när användare är inloggade på Gmail, Google Sök och YouTube.

Undersökningar

Se alla

Hur vill ni synas i Display-nätverket?

Kombinera sökannonsering och visningsannonsering för att stärka ert varumärke. Låt oss gå igenom möjligheterna för ert företag.

Referenser

Se alla