Pay Per Click Management

Sponsrade länkar med Google Ads

Annonsera med sponsrade länkar och nå en större marknad. Att marknadsföra sig på Google är ett effektivt sätt att locka nya besökare till webbplatsen.

Vill ni veta hur sökordsannonsering på de stora sökmotorerna kan fungera bäst för er? Det söks dagligen efter produkter och tjänster på de stora sökmotorerna. När en sökfråga ställs med en specifik sökfras visas de sponsrade länkarna högst upp i sökresultatet över den organiska träfflistan.

Kostnadseffektivt med Google Ads

Sponsrade länkar, Google Ads eller pay per click (PPC) är det mest direkta, kostnadseffektiva och flexibla sättet att marknadsföra sig på sökmotorer. Upp till 70% av alla köp i Sverige påbörjas genom en sökmotor. Med Google Ads-annonsering når ert företag majoriteten av internetanvändarna vilket ger möjligheten till mätbar ökad försäljning.

Google Ads och Bing Ads är de två större tjänsterna inom sökordsannonsering. Sökorden prissätts enligt en budgivningsbaserad modell. Kostnaden per klick (CPC) varierar beroende på sökmotor och konkurrensen på sökorden.

Fördelar med sponsrade länkar

  • Ett kostnadseffektivt sätt att nå nya kunder.
  • Antalet visningar av era annonser är obegränsade.
  • Toppsynbarhet även om målsidan inte är anpassad för Google.
  • Mät effekten av er sökmarknadsföring.

Erfarenhet sedan 2003

FinnMera var det första företaget i Norden med att erbjuda sponsrade länkar från Google. Vi har erfarenhet sedan 2003 av professionell utformning av kampanjer med sponsrade länkar. Vi skapar annonser som ger bra placeringar och hög klickfrekvens på sökmotorerna och genererar därmed önskad trafik till er webbplats.

Vår målsättning är att bara ta in två kunder inom varje bransch, för att kunna leverera en topp-fyra-placering för alla våra kunder.

Analys av Google Ads

Har ni förstått värdet av att nå ut till alla potentiella kunder som söker på Google efter era produkter eller tjänster? Om ni har Google Ads som en del i företagets marknadsföring kan FinnMera erbjuda en analys av ert Google Ads-konto.

 

FinnMeras policy gällande Google Ads-konton.

100% relevans

Vill ni öka er CTR och få fler relevanta besökare till er webbplats? Vi vet vad felaktiga inställningar i kontot kan leda till. Exempelvis att ni betalar för irrelevanta besökare och att ni syns på felaktiga webbplatser. Har ni eller er leverantör av sponsrade länkar kontroll över detta?

Jämför oss gärna. Vi antar utmaningen att bli konkurrensutsatta!

Exakt matchade sökord och texter

Vi ställer alltid in sökorden som exakt matchade. Det innebär att ni får relevanta besökare till er webbplats. Vi rekommenderar att sökordet finns med i antingen rubriken eller beskrivningstexten i annonsen. Detta gör att annonsen syns bättre.

 

Alla sökordsannonser länkas direkt till sidan för varje produkt eller tjänst för att öka relevansen mellan annonstext och landningssida. Högst antal klick för att hitta informationen bör inte vara mer än tre, inräknat klicket på annonsen. Annars ökar risken att besökare lämnar webbplatsen. FinnMera kan hjälpa er med att förbättra eller skapa nya landningssidor.

Säljande annonstexter

Sökorden och annonstexterna utformas av professionella redaktörer med lång erfarenhet. FinnMera utgår från er webbplats för att hitta relevanta sökord och säljande texter. Innehållet i annonsen påverkar både annonsens relevans, effektivitet och placering på sökmotorerna.

Optimera målsidorna

Optimera och anpassa målsidorna för sökmotorer så att ert företag syns bättre vid sökningar. Gör det även för besökare så ökar möjligheten att nå nya kunder.

Undersökningar

Se alla

Börja med en Google Ads-analys

Skicka in era uppgifter via formuläret så tar vi kontakt.

Referenser

Se alla