top of page

Om FinnMera

FinnMera är ett kunskapsföretag som startades i början av 2003 och var först i Norden med sponsrade länkar samt att uppnå Googles certifiering för kampanjverktyget Google Ads. FinnMera är en helhetsleverantör inom området för sökmotormarknadsföring.

FinnMera vill vända sig till kunder som har ambitionen att ta mer marknadsandelar, bli mer kostnadseffektiva men som även har resurserna att satsa på marknadsföring på Internet. Det är viktigt att visa att det finns nya affärsmöjligheter genom annonsering på internet. När ni har sett att det finns potentiella nya kunder via PPC kan man utöka med SEO för att göra en bra affär ännu bättre. FinnMera vill visa på internets fördelar för ert företag. När vi har levererat något som ger effekt och är uppskattat, så vill vi kunna kapitalisera på det ökade förtroendet och det gör vi genom att presentera flera procentuellt bra affärsmöjligheter. Vi arbetar med max två kunder per bransch när det gäller sponsrade länkar för att våra kunder ska få topp-4-placeringar.

FinnMera vill möta kundens behov och förutsättningar oavsett om det handlar om att vi ska utföra arbetet eller om vi ska utbilda personalen. Det innebär att ni som kund kan växa vidare i vår regi oavsett om ni vill ta över vissa delar själva eller om ni vill att FinnMera ska utföra arbetet tillsammans med er.

  • FinnMera är flexibla.

  • Vi vill skapa så goda förutsättningar som möjligt för kunden.

  • Den bästa lösningen för varje kund.

  • Målsättningen är att skapa en långvarig relation.

Dator med Graph
Om: Om
bottom of page