Referenser

Vi arbetar för att hitta bästa lösningen för er som kund och har ett flexibelt arbetssätt för att skapa så goda förutsättningar som möjligt. Kontakta FinnMera eller respektive företag för mer information.

"För att få ut det bästa ur tjänster som t.ex Google Analytics och AdWords krävs mycket jobb som tar tid från den dagliga verksamheten för oss. Vi valde FinnMera då vi kände att vi behövde en expert för att komma igång med de rätta inställningarna och kampanjerna för just vår verksamhet. Nu när vi i efterhand sett hur bra resultat det gett oss är vi glada att vi gjorde detta val och kommer att fortsätta vårt samarbete med FinnMera, så vi kan lägga mer tid på det vi är bäst på."
Vårt uppvaknande av hur Google jobbar med annonsörer, efter genomgång och information av Finnmera. Vi blev kontaktade av Finnmera ca 1,5 år sedan när man önskade att titta närmare på vår annonsering på Google, vi använde oss av Google ADs för att marknadsföra GSS ABs webbsida www.gss-ab.com Vid första besöket hade Finnmera med sig en analys av vart våra klickpengar tog vägen. Jag betvivlade i viss mån alla dessa siffror, kunde det verkligen ligga till så som Johan och Anders informerade oss om hur våra pengar bara försvann i ”svarta hålet” utan att vi fick den respons som vi önskade. Finnmera fick tillåtelse att fixa till våra sökord så ”rätt” kunder skulle hitta oss snabbare. Efter bara någon månad så såg vi en klar skillnad på offertförfrågningarna från våra kunder och nu var det kunder som verkligen letade efter våra produkter. Vi fick kvalitet istället för kvantitet. Den största skillnaden är att ”klicken” blev mindre men vi fick mer kunder med avslut. Tack vare att vi fått rätt information och hjälp från Finnmera så har vi beslutat att fortsätta med vårt samarbete. Vi kommer att gå vidare med Remarkerting, Google shopping, Google Mybuissnes med hjälp från Finnmera . Vi på GSS AB rekommenderar Finnmera. Ett seriöst företag med mycket stor kunskap gällande marknadsföring via Google.
Erkki Valtanen
Ägare Graphic Solutions Scandinavia AB
ANNONSERINGEN HAR GENERERAT 203% FLER AFFÄRSMÖJLIGHETER ”Nu når vi mer rätt besökare än tidigare och det bevisas med att numera har antalet sidor per besök ökat med 33% och fler stannar kvar längre på webbplatsen.”
Start & Generator i Nacka AB
”Vi fick bättre information från FinnMera än av våra tidigare leverantörer om hur vi skulle synas bäst på Google, sedan 2007 har vi fått fantastisk respons på våra sökord och vi får nya kunder varje dag. Vi har även sökoptimering hos FinnMera och vi får kontinuerligt värdefull hjälp för att optimera vår hemsida.”
Susanne Larsson
Agera Industritillbehör AB
”FinnMera har sänkt våra kostnader till Google samtidigt som annonseringen har gett mer effekt”.
Åsa Langmaid
”Sedan vi blev kund hos FinnMera så försvann all skräptrafik. Dessutom har kostnaden sänkts med 83% på vår annonsering!”
Cascade Control AB
”The cooperation with FinnMera was initiated to increase the number of visitors to our web site but also to increase the quality of the visitors. FinnMera helped us to set up the Google ADs campaign but also assisted us in how to analyze the traffic via Google Analytics. Now we have a better understanding on how our visitors uses or website. Unfortunately, this type of work easily is put aside for other activities. David at FinnMera helped and pushed us to reach our goal.”
Patrik Martinell
IT-Responsible, Aratron AB
"Vi är ett snabbt växande företag med en stor e-handel och mycket kompetens inhouse. På vissa områden tar vi ändå hjälp utifrån, och då ställer vi riktigt höga krav på de vi samarbetar med. Vi har jobbat med Finnmera i många år nu, och kan uppriktigt säga att det Finnmera inte vet, är inte värt att veta: här är både kompetensen och entusiasmen skyhöga, och arbetsmoralen är på samma nivå. Alltid intresserade, alltid kunniga och alltid pigga på att testa nya vägar. Vi är supernöjda :) "
Jenny Ekman
Informationsansvarig på Skandinaviska Områdesskydd